Dragon Dreaming

Ik heb ervaren tijdens diverse Dragon Dreaming sessies dat een gezamenlijke droom (ofwel visie) steeds sterker en mooier wordt dan één enkele droom op zichzelf. Door dromen van mensen te koppelen, ieder met zijn of haar unieke talenten en passies, gecombineerd met een (creatief) stappenplan, pakt ieder zijn rol in het waarmaken van die droom en inspireert men elkaar. Dat betekent onvermijdelijk die lach op jullie gezicht. Het blijft dus niet bij dromen, het is daarna de nieuwe realiteit!

Dragon Dreaming is een zinderende, methodische procesbeschrijving die, samen met de meest inventieve werkvormen, een project van start tot eind begeleidt…. in Nederland zijn er maar twee trainers om deze methodiek van te leren. Ik heb met veel plezier een introductiedag bijgewoond van Annette Dölle. Met veel humor, wijsheid en praktische tips, maakte ze ons deelgenoot van deze mooie werkwijze om projecten te doen slagen voor alle deelnemers!
Zelf heb ik de methodiek inmiddels een paar keer toegepast. Ik merk dat ik er zeker een halve dag voor nodig heb, maar het gevolg is daarna wel een groep betrokken mensen met een gedeelde droom, die samen aan de slag willen en gaan!