Online Talent Caching

Ga mee op “netwerkreis” met het oog op het starten van nieuwe zakelijke initiatieven.

Ontdek het bijzondere aan de ander én aan jezelf. Je schrijft je in en je krijgt na het invullen van een vragenlijst je hoogstpersoonlijke Talent Caching Netwerk Kaart. Wat wil je delen en waar ben je naar op zoek? Wie heeft aanvullende talenten? Wie verrijkt jou?

Ga mee op reis: pak je koffer, exploreer het netwerklandschap met mooie deelspellen, ontdek hogere sferen en diepere lagen in de breakoutrooms, geef elkaar een pluim en/of duik virtueel samen in de koffer.

TalentCaching landschap
Speelbord TalentCaching online op 9 oktober 2020

 

Het IHBV heeft èlke maand de primeur met de nieuwste versie van de online variant van TalentCaching! Hèt netwerkspel met gegarandeerd goede gesprekken en ontmoetingskansen. Ben je een slimme ondernemer of ondernemend, dan kun je elke 2e vrijdag van de maand aansluiten bij de HB ondernemersdag van het IHBV.

Online netwerken, maar dan leuk. Het bestaat ècht!

Voorlopig kunnen maximaal 25 mensen deelnemen op het Miro bord. Als je ook gebruik wil maken van Breakoutrooms, combineren we Miro met Zoom.

We zaten hier door te praten over de netwerkkaart. Ik ben er zo enthousiast over, dat ik niet kan wachten hem aan anderen te laten zien, omdat het zo bij mij past.

Oh, moet je horen, ik zie ineens dat kracht, vrijheid en controle ook belangrijke kernwaarden in mijn bedrijf zijn nu ik het zo aan je schrijf! 🙂 Je kaart maakt me echt heel blij!

Terena Spijker Kroon – Onderwijs2Go

De TalentCaching netwerkkaarten zien er echt heel professioneel en gewoon leuk uit, lenen zich echt tot netwerken!

Ticia Luengo Hendriks

“Wat een mooi landschap! Wat leuk om elkaar zo complimenten te geven. Ik zou nog veel langer willen rondreizen!”

Anoniem

Ik zie hier echt kansen in voor de HRM wereld. Ik denk dat jij zo een mooie online (speel)omgeving uit je mouw schudt voor betekenisvolle verbindingen en gesprekken in deze tijden van thuiswerken.

Anoniem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *