Trajecten op maat. Iedereen vanuit authenticiteit in beweging en zin in de broodnodige verandering richting een 100% duurzame samenleving!

Maak een unieke beleving

Mensen zijn en maken een organisatie of evenement uniek. Er zijn vele mogelijkheden voor duurzaamheid met een lach op maat voor jou, jouw organisatie of evenement. Wat wil je beleven en realiseren?

Duurzaamheid met een lach kan gaan over duurzame leefstijl en mindset, duurzame werkwijzen met je team of een (geheel) duurzame bedrijfsvoering. Serious games en creatieve sessies brengen mensen in beweging, maar soms wil je net even wat gerichter te werk.

Graag ga ik met je in gesprek over wat nodig is als positieve boost voor duurzaamheid. We hebben het dan over de rol van psychologie in duurzaamheid en hoe verandering werkelijk kan plaatsvinden. Wat wil je meemaken, voelen of wat wil je dat jouw deelnemers doen en voelen nadat wij aan de slag zijn gegaan? Wat is het doel?

Ik zet verschillende methoden voor de lach in, waaronder:

  • Van leuke tekeningen, bijzondere werkvormen tot Serious Gaming,
  • Design thinking (empathize, define, ideate, prototype, test) en Creative cognition,
  • The Natural Step in het bepalen van de duurzaamheidsprinicpes,
  • Talentbased en waardegericht werken, o.a. ikigai: ieder mens is uniek
  • en… basisprincipes van inclusie en Geweldloze communicatie

Met het perspectief van de lach (5 benaderingen) versterken we jouw huidige werkwijze en komen jij en jouw organisatie sneller en grondiger in beweging.

Wil jij duurzaamheid met een lach op maat? Neem gerust contact op. Mail, maak een afspraak of WhatsApp (snelste antwoord, zie icoon onderaan de pagina).

water paviljoen floriade een mooie metafoor voor duurzaamheid met een lach op maat